Bemutatkozunk

A Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános iskola (rövid nevén: Zöldliget Általános Iskola) két épületben működik. A Velencei-tó északi oldalán, a Bethlen Gábor utcában található Zöld iskolarész 1993-ban épült.

zold1a

A méreténél fogva családias hangulatú, harmonikus belsővel rendelkező szép épület alsós osztályok elhelyezésére készült, tágas udvarral, tornateremmel.

liget1a

A tó déli oldalán található Kis utcai épület, a 2009-ben átépített Liget iskolarész megjelenésében, felszereltségében és tudatosan tervezett energetikai megoldásaiban is megfelel a modern iskola modelljének. A legtöbb teremben interaktív tábla segíti a tanítási-tanulási folyamatot, négy i nformatika terem áll a tanulók rendelkezésére, melyből kettő nyelvi laborként is használható. Minden tanteremben van vezetékes Internet elérési lehetőség, de az iskola egész területe lefedett a vezeték nélküli hozzáféréssel is. A kiváló technikai adottságok segítik az magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást, melyről az oktatás menüpont alatt olvashatnak bővebben. Az iskolánkban folyó magas színvonalú szakmai munka eredményeként vívtuk ki azt a megbecsültséget, melynek következtében a környék több településéről is a szülők a mi iskolánkat választják gyermekük számára.

liget3a

kitolto 210px

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.