Ballagó gimnáziumi osztály

zoldliget tabloA Zöldliget Gimnázium 12.a-ja egy 25 fős szuper osztály. Nem csupán jó tanulmányi átlaggal, széles érdeklődési körrel rendelkeznek: lelkesek, vidámak, kreatív ötleteik vannak, jópáran közülük a sportban is kiemelkedőek. Mindemellett kéttannyelvű osztályként felsőfokú szinten beszélik az angol nyelvet. 

Gimnáziumi pályafutásuk első másfél évében rengeteg közös programban, kirándulásban volt részünk, megjártuk Bécset, Sopront, Pozsonyt, az osztály valódi csapattá kovácsolódott. Ebben előny volt, hogy a tanulók nagy többsége az általános iskolát is itt végezte. Persze az együtt töltött évek számos kihívást is támasztottak eléjük, amiben sikeresen helyt álltak. Például az online oktatás mindannyiunk részéről nagy türelmet, rugalmasságot és kreativitást igényelt. Még a legnagyobb falat, az érettsegi, előttük áll, de bízom benne, hogy ezt is eredményesen teljesítik.

Rendkívül sokszínűek, szinte ahányan vannak, annyiféleképpen képzelik el a jövőjüket. Többen gazdasági irányú pályára készülnek, vannak köztük akik jogi, orvosi, mérnöki, tanítói szakon szeretnének továbbtanulni, vagy olyanok, akik egy időre külföldön szereznének tapasztalatot.  

Rengeteg tudással, tapasztalattal és tehetséggel felvértezve készen állnak a következő fejezetre az életükben - bármerre vezet útjuk, sok sikert kívánok nekik!

Scharle Anna, osztályfőnök

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.