Ima az érettségizőkért

Kedves Szülők!

 

Iskolánk is szeretne bekapcsolódni az érettségizőkért folytatott közös imádkozásba.

Mivel ebben a tanévben már nekünk is van érettségiző osztályunk, így különösen fontos, hogy járjunk közben a gyermekeinkért. Erre hívom Önöket.

Mi, akik hétfő esténként rendszeresen imádkozunk iskolánkért, a gyerekekért, a családokért, a pedagógusainkért egy imaláncot szervezünk. Csatlakozhatnak hozzánk!

Csatolom a Baptista Pedagógiai Intézet felhívását.

 

Idén is szeretnénk az érettségizőket, hozzátartozóikat és barátaikat bíztatni, bátorítani az írásbeli érettségi napjain.

A Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, a Magyar Baptista Rádió műsorrendjében naponta hallható bátorítás, bíztatás, közös imádságra hívás az érettségizőkért.

Naponta elhangzik egy-egy bátorító üzenet, mely 8.45-kor hallható a www.baptistaradio.hu oldalon, illetve később visszahallgatható a www.baptistapodcast.hu oldalon.

2022. május 2-án hétfőn, dr. Szabó Csaba oktatási főigazgató, Baptista Szeretetszolgálat EJSZ2022. május 3-án kedden, Varga László Ottó főtitkár, Magyarországi Baptista Egyház2022. május 4-én szerdán, dr. Mészáros Kálmán rektor, Baptista Teológiai Akadémia

A Baptista Pedagógiai Intézet munkatársainak nevében,

áldást kívánva

Bognár Erika
szaktanácsadó

Imádkozzunk együtt az érettségizőkért!

 

Üdvözlettel: Papp Sándorné

                       hitéleti ig. h.

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.