A cipősdobozok célba érkezése

1Ebben a különleges helyzetben is bekapcsolódott iskolánk a cipősdoboz akcióba. A gyűjtésre csak két hetünk volt, de a tervezett 200 dobozt így is összegyűjtöttük. A velencei diákotthonnak 63 dobozt küldtünk el, a sárosdi óvodások 60 darabot kaptak. Iskolánk néhány tanulójának is tudtunk ajándékozni, a maradékot pedig Kápolnára és Berhidára küldtük el rászoruló családoknak.
Bízom benne, hogy sok családnak szerzett örömöt az a cipősdoboznyi ajándék. Ezúton is szeretnénk megköszönni a szülőknek és a gyerekeknek, a szeretettel, és nagy gonddal összeállított dobozokat!
Más egyéb felajánlás is érkezett: ruhák, cipők, pénzbeli támogatás egy családnak, laptop. Ezeket az ajándékokat is sikerült még karácsony előtt eljuttatni a rászoruló családoknak, ezekkel is szebbé téve a karácsonyukat. Nagyon hálásak voltak minden adományért!
Szeretném tájékoztatni a szülőket, hogy egész évben fogadjuk azokat a felajánlásokat, amik egy családban feleslegessé válnak. Ezért arra kérem a szülőket, hogy bármi olyan dolog van, amit már nem használnak, jó állapotú, és még valaki tudná használni, kérem, jelezzék felém! Igyekszem mindennek gazdát találni.
Mellékelek néhány fotót a gyűjtött dobozokról, és az átadásról.
„...a jókedvű adakozót szereti az Isten.” 2. Korinthusi levél 9.7. b
Ravasz László szerint:
„Minden darab kenyérben és fillérben, amelyet jószívvel adtak, Isten áldása, gondolata és dicsősége megy tovább a világon.”
Hálásak vagyunk minden adományért, felajánlásért!
Papp Sándorné Zsóka
hitéleti ig. h.

2 4

 53

6

 

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.