Adományok

Adományok családoknak

Július utolsó hetében egy kis csapat érkezett iskolánkba Alicia Jones vezetésével, akik az Észak-Karolinai barátaink megbízásából élelmiszer adományokat hoztak családjainknak.

A karantén miatt nem tudtuk megtartani az angol táborunkat. Így nem volt alkalmunk találkozni az amerikai barátainkkal, a gyerekeink nem élvezhették Jeff csapatának csodás foglalkozásait, tanításait, valamint a szokásos családlátogatás is elmaradt.

Ezért is érkezett Alicia és Tünde, akikkel 10 családot látogattunk meg, és vittünk nekik élelmiszer adományokat.

Amerikai barátaink személyesen nem lehettek itt, de sokat imádkoznak a meglátogatott családokért, és az iskolánkért.

Nagyon hálásak vagyunk a barátságukért, az adományokért, és hogy imában hordozzák iskolánkat és a családjainkat!

Papp Sándorné

hitéleti igazgatóhelyettes

Adományok Tiszaroffnak

A járvány miatt sajnos nem volt alkalmunk a már hagyománnyá váló tiszaroffi táboroztatás megszervezésére, megrendezésére. Mindenképpen szerettük volna őket segíteni.

Az elmúlt tanév utolsó heteiben elindítottunk egy gyűjtést a szülők és az osztályok körében. Az összegyűlt pénzből 30 db csomagot készítettünk. Olyan élelmiszerek, édességek kerültek bele, amik egy gyereknek örömet szerezhetnek.

Az utolsó héten célba is értek az ajándékok. Iskolánk vezetői: István és Éva személyesen adták át a csomagokat a családoknak. Az a szegénység, amit láttak, nagyon mélyen érintette őket.

Az élményeik hatására elindítottunk a nyáron egy ruhagyűjtési akciót a pedagógusaink körében. Ennek eredményeként hatalmas mennyiségű ruha gyűlt össze a Tiszaroffiaknak.

Köszönjük szépen a szülőknek a pénzbeli, a pedagógusoknak a ruha adományokat! Bízunk benne, hogy sikerült nagy örömet szerezni mindegyikkel!

Papp Sándorné

hitéleti igazgatóhelyettes

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.