Student Survivor

3Rám-szakadék-Student Survivor

Október 19-én egy különleges „magyar-angol" tanulmányi kiránduláson vettünk részt. A túrának 47 fővel, 3-7. osztályos tanulókkal, vágtunk neki. Pénteken reggel vonattal érkeztünk a Déli-pályaudvarra, ahol egy külön autóbusz várt bennünket. A buszon angol nyelvű „idegenvezetést" hallottak a tanulók anyanyelvi tanárainktól, Miss Rachel-től és Mr Reid-től, majd ezzel kapcsolatosan feladatlapokat oldottak meg. 11 óra körül érkeztünk Visegrádra, a Királyi Palotába. A Palota felfedezése után fagyizással készültünk az „embert próbáló" túrára.

 

1 óra körül érkeztünk meg Dömösre, a Rám-szakadékhoz, ahol egy izgalmas teljesítménytúrán vettünk részt, mely megtanított bennünket a természetben való túlélés mellett az erdő legfontosabb írott és íratlan szabályaira. A túra elején megtanultuk, hogyan lehet álcázni magunkat az erdőben természetes anyagokkal. Megtanultuk azt is, hogy néha még teljesítőképességünk határán túl is képesek vagyunk menni és képesek vagyunk túlélni!

 

Mindenki túlélte!!! A jutalom pedig bobozás volt! Azt gondolom, hogy nem is koronázhattuk volna meg jobban a napot.

Köszönöm a gyerekek kitartását és lelkesedését, hozzáállásukat és anyanyelvi tanáraink közreműködését. Remélem, a következő „két tannyelvű kiránduláson" is ilyen jól érezzük majd magunkat!

 

Tóthné Benkő Mónika

21

.

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.