Kilencedikeseink „beavatása”

kotelA Zöldliget legfiatalabb gimnazistái, a kilencedikesek nagy része számára nem idegen az iskola, hiszen legtöbben közülük általános iskolába is hozzánk jártak, nyolcadik a-sok és c-sek voltak tavaly. Nagy szeretettel fogadtuk a más iskolákból hozzánk csatlakozó új osztálytársakat is.
Az osztályközösséget az augusztus végén szervezett kétnapos gólyatáborban kezdtük építeni. A program változatos volt, többek között sárkányhajózás, lézerharc, közös főzés, akadályverseny, játékos programok. Sokat segítettek a végzősök, akik nagy lelkesedéssel, és sok munkával érdekes és változatos feladatokat állítottak össze. A diákok szerint: Nagyon nagy élmény volt és úgy tűnt a végzősök is élvezték.
Október első hetében új hagyomány indult az iskolában: a gólyahét zajlott. A tizenkettedikesek vezetésével minden napra jutott ötletes feladat. A diákok szerint: "A feladatok, amiket kaptunk kifejezetten aranyosak voltak és egyik sem volt túl extrém. Utolsó nap letettük a ZÖLDfülűek esküjét angolul és magyarul is. Hihetetlenül jó érzés volt felavatott gimisekké válni.”
Köszönjük a végzős évfolyam munkáját!
Kissné Berta Orsolya
Ötvös Lili 9.a

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.