Sunday School

sun1Nemrégiben iskolánk diákjai, pedagógusai, dolgozói és a tanulók szülei a Sunday School nevű baptista rendezvényen vettek részt. Ez az esemény január 28-án a budapesti Akvárium Klubban került megrendezésre.
Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének régi vágya, látása, hogy a baptista iskolákban tanulók, dolgozók rendszeresen találkozzanak Budapesten, egy nagy, közös istentiszteleten.
(A baptista gyülekezetekben a vasárnapi istentiszteleti alkalom ideje alatt a gyermekekkel egy-egy hitoktató foglalkozik, Isten csodáival ismerteti meg őket. Ez a vasárnapi iskola.)
A program egy dicsőítéssel kezdődött, ahol Pintér Béla, Szabó Balázs és Mező Misi szolgáltatta a zenét. Felemelő élmény volt rockzenével dicsőíteni az Istent! Ezután a ráhangolódás után kisebb csoportokban elmélkedtünk az iskolalelkészek vezetésével. A téma a hit és a megtérés volt.sun2Kis szünet után minden részvevő egy nagy rendezvényteremben hallgatta a tanítást, amelyet Szenczy Sándor, Dr.Szilágyi Béla és Majoros Zsolt lelkipásztorok tartottak. Elgondolkodtató, megindító és lélekébresztő prédikációkat hallgathattunk. Majd egy finom ebéddel zárult a program.
Mindannyiunk lelki épülését szolgálta ez az esemény, melynek a szeretetszolgálat tervei szerint még folytatása is lesz majd a későbbiekben, akár kéthavi rendszerességgel. Reméljük még több ilyen áldott napon részt vehetünk!
Köszönjük a Baptista Szeretetszolgálatnak ezt a csodás napot!
Isten gazdag áldását kérjük további munkájukra!

Faragó Anna Angelika
főiskolai hallgató
Papp Sándorné Zsóka
hitéleti-nev. ig. h.

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.