XX. Rákoskerti Kupa Országos Tornaverseny Budapest 2016.

3Iskolánk lány tornászai 2016. december 10-én új kihívás elé néztek idei felkészülésük során, ezúttal Budapesten. A Rákoskerti Torna Kupának rendszeres részt vevői vagyunk az elmúlt 6 évben és az eddigi versenyekhez hasonlóan zsúfolásig megtelt tornaterem várt bennünket (több tucat vidéki és fővárosi csapat küzdött meg egymással a jubileumi versenyen 400 versenyzővel).
A II. korcsoportosok ismét kiegyensúlyozottan versenyeztek és a 24 induló csapat közül a 10. helyet szerezték meg, a vidéki iskolák közül pedig a 9. helyen zárták a versenyt (13 induló csapat). A csapattagok: Gőgös Kincső, Hakfelner Kata, Bereczk Jázmin, Benkő Rebeka, Reichart Villő, Kovács Csenge, Berei Vivien voltak.
A legnagyobbak küzdelmeibe egy megújult, új erőkből is álló csapatunk ismét szép eredményt ért el a 22 csapatos mezőnyben az összesített versenyben a 9. helyen végzett, a vidéki iskolák csapatai közül az 8. helyet szereztük meg. A csapatot Bessenyei Gréta, Mag Lara, Nagy Noémi, Kiss Csenge és Vas Eszter Panna alkotta. Felkészítő tanár: Varga Attila, Czifra Tibor.

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.