Remekeltek kosarasaink

kosarasok1A Dobd a kosárba! program születésének 5. évfordulóját ünnepeltük az idén. Ez idő alatt sok gyermek kapott ízelítőt a kosárlabda világából, megismerték az alapokat, a nagyobbak pedig már a Dávid Kornél Akadémia keretei között pattogtatják a labdát .
Minden évben az Add tovább! játék a megmérettetés alapja, melyen ismét jól szerepeltek csapataink. A Pusztaszabolcson rendezett területi versenyen első helyezést értünk el, a második Velencén rendezetten negyedikek lettünk.
A megyei versenyen a fiatalabbakkal felálló csapatunk, csoportjukban a második helyet hozták el.
Akik játszottak : Wagner Dorka, Horváth Szelina, Molnár- Bodó Ajsa, Bánfalvi Napsugár,Bálint Hajna, Bartos Dorottya,Bartos , Gergely ,Borbély Gergő, Hakfelner Katalin, Dubis Richárd, Burján Benjámin, Kárpáti Ármin
Az országos jamboree Budapesten került megrendezésre , ahol Fejér megyét a mi iskolánk képviselte. A gyerekek a csoportjukban a második helyen végeztek. Az első helyért szoros, kemény harcban maradtunk alul egy budapesti sportiskolával szemben.
A csapatunk tagjai voltak, Borbély Anna, Joó Rebeka, Wagner Dorka, Azurák Adél, Horváth Szelina, Molnár- Bodó Ajsa,Bánfalvi Napsugár, Zacskó Bence,Házi Nándor, Popelka Péter, Koszti Olivér, Kemény Gyula, Hadlaczki Bendegúz .
.Az országos versenyen a pólónkon a program szlogenje állt, mely a következő:


Velence
Ahol az álmod valóra válik!


Remélem a kosarasoknak ez így is lesz! Jövőre folytatódik a program, októbertől várom a régi és az új sportolni vágyó diákokat.


Karácsonyné Kéki Andrea

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.