Torna Diákolimpia Országos Döntő Budapest 2016.

20160409 185249
A 2015/2016-os tanév Torna Diákolimpia „B” kategóriás döntőjének ez évben is a budapesti tornacsarnok adott otthont 2016. április 09-10. között. A lányoknál összesen több mint 300 csapat nevezett a tanév elején, s kezdte meg a versenysorozatot ősszel, amely jól mutatja a torna sportág népszerűségét. A versenyzőknek városi, körzeti, megyei és regionális elődöntőkön kellett megméretniük magukat a végső budapesti 12 csapatos országos döntőig.
Iskolánkat, egyúttal Velence városát a III-IV. korcsoportban képviseltük, ellenfeleink egy kivételtől eltekintve megyeszékhelyek iskolái (Kecskemét, Veszprém, Szeged,Debrecen stb.), valamint egy budapesti csapat volt.
A lányok szépen kivitelezett gyakorlatokat mutattak be mindhárom tornaszeren, kiegyensúlyozottan versenyeztek, szoros versenyben a 9. helyet szerezték meg.
Az egyéni összetett versenyben Vas Eszter Panna kimagasló eredményt ért el, 71 versenyző közül a harmadik helyet szerezte meg!
A csapat tagjai voltak: Besenyei Gréta, Nagy Noémi, Mag Lara, Popelka Liliána, Kiss Csenge és Vas Eszter Panna. Felkészítő tanár: Varga Attila.

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.