XIX. Rákoskerti Kupa Országos Tornaverseny Budapest

1Iskolánk lány tornászai december 5.-én újabb kihívás elé néztek idei felkészülésük során, ezúttal Budapesten. A Rákoskerti Torna Kupának rendszeres részt vevői vagyunk az elmúlt 5 évben és az eddigi versenyekhez hasonlóan zsúfolásig megtelt tornaterem várt bennünket (több tucat vidéki és fővárosi csapat küzdött meg egymással az egész napos rendezvény során 305 versenyzővel).

Az I. korcsoportosok versenyében hatalmas meglepetésre az első helyen végeztünk a vidéki csapatok közül, az összesített versenyben (17 induló csapat) pedig ezüstérmesek lettünk. A megyei bajnoki cím megszerzése után egy héttel újabb versenyen sikerült győzni csapatunknak! A csapat tagjai voltak: Gőgös Kincső, Hakfelner Kata, Bene Kata, Erős Jázmin, Benkő Rebeka, Reichart Villő és Csoma Lilla.

A II. korcsoportosok ismét kiegyensúlyozottan versenyeztek és a 19 induló csapat közül a 8. helyet szerezték meg, a vidéki iskolák közül pedig a 6. helyen zárták a versenyt (13 induló csapat). A csapattagok: Hajdu Luca, Kovács Csenge, Joanovits Mária, Berei Vivien és Török Szaffi voltak.

A legnagyobbak küzdelmeibe egy megújult, új erőkből is álló csapatunk ismét szép eredményt ért el, a legnépesebb, 21 csapatos mezőnyben az összesített versenyben a 6. helyen végzett, a vidéki iskolák csapatai közül az 5. helyet szereztük meg. A csapatot Bessenyei Gréta, Mag Lara, Nagy Noémi, Popelka Liliána, Kovács Luca, Nagy Johanna és Vas Eszter Panna alkotta. Felkészítő tanár: Varga Attila.

 

 

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.