Torna Diákolimpia Országos Elődöntő Szeged

1

Győr, Komárom, Budapest, Pécs… Az elmúlt nyolc évben az ország különböző pontjain vettünk részt országos elődöntőn lány tornászainkkal, volt ahol többször is versenyezhettünk, azonban Szegeden február 28.-án először mérethettük meg magunkat. A legkisebbek és a legnagyobbak képviselték városunkat, iskolánkat a hírös város tornacsarnokában. Az I-II. korcsoportosok versenyében az induló 4 megye (Pest, Bács-Kiskun,Csongrád és Fejér) legjobb 10 csapata közül a második helyen végeztünk, s ezzel bejutottunk a diákolimpia országos budapesti döntőjében!! A csapat tagjai Kovács Csenge, Bereczk Jázmin, Csoma Lilla, Joanovits Mária, Berei Vivien, Török Szaffi minden dicséretet megérdemelnek, mert

 

szépen kivitelezett gyakorlataikkal hatalmas örömöt szereztek nekünk. Török Szaffi az egyéni összetett versenyben bronzérmet szerzett (60 induló). Az elmúlt fél év edzései, felkészítő versenyei meghozták az igazi sikert a legfiatalabbak számára is. Kedves lányok örömmel jelenthetem nektek: a jövő elkezdődött számotokra!

A III.-IV. korcsoportosoknál dobogós helyezést és ennek megfelelően biztos továbbjutást vártunk csapatunktól, ami az induló 12 csapat versenyében a bronzérmet jelentette Szegeden. Ebben a kategóriában először jutottunk be az ország legjobb csapatai közé, a siker kovácsai voltak: Popelka Liliána, Kiss Csenge, Kovács Luca, Nagy Johanna, Bátonyi Anna, Vas Eszter Panna. Panni az egyéni összetett versenyben az 5. helyen végzett (72 induló).

Az országos döntőt a budapesti Tornacsarnaokban rendezik március 21.-én.

2 3 4

5 6

A versenyről készült videók:

 

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.