Torna Diákolimpia Megyei Döntő

72015. január 24-én másodszor rendezhettünk meg a torna diákolimpia megyei döntőjét fejér megyei lány tanulók részére. Az idén több csapat képviseltette magát (67 versenyzővel) mint az elmúlt tanévben, bár az influenzajárvány miatt sokan voltak, akik nem tudtak indulni a versenyen.

Az I. korcsoportosok versenyében szoros küzdelemben sikerült az első helyet megszereznünk, ami nagyszerű eredménynek számít, hiszen a csapattagok többsége még csak az idei tanévtől látogatja az edzéseket. A veszprémi, majd budapesti országos felkészítő versenyeken való részvétel jó alapot jelentett a hazai rendezésű versenyhez, lámpaláz nélküli, kiegyensúlyozott versenyzést láthattunk a lányoktól.

 

 

 

 

  

 

A csapat tagjai voltak: Kovács Csenge, Faragó Bíborka, Joanovits Mária, Csoma Lilla, Hajdú Luca, Berei Vivien és Török Szaffi.

Az egyéni összetett versenyben Török Szaffi az első helyet, Berei Vivien pedig a harmadik helyet szerezte meg!

A II. korcsportosoknál ezüstérmet szereztünk, szintén szoros versenyben, a csapat tagjai: Gál Stella, Bodrogi Lili, Teplánszki Diána, Bessenyei Gréta, Borbély Anna, Mag Lara, Horváth Kata, Joó Rebeka, Szakács Lilla volt. Az egyéni összetett küzdelmében, nagy örömünkre velencei versenyző Mag Lara végzett az első helyen!

A legnagyobbaknál (III.-IV.korcsoport) vártuk a legjobb eredményt, hiszen ezek a lányok már hosszú évek óta együtt tornáznak, számtalan megyei, országos siker van a hátuk mögött, ennek megfelelően magas pontszámmal, magabiztosan végeztek a dobogó legfelső fokán.

A csapattagok: Popelka Liliána, Kiss Csenge, Kovács Luca, Nagy Johanna, Vas Eszter Panna, Bátonyi Anna. Az egyéni összetett verseny győztese Vas Eszter Panna lett, az ezüstérmet pedig Bátonyi Anna szerezte meg!

Az országos elődöntőre február végén kerül majd sor.

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves kollegámnak a színvonalas verseny megrendezéséhez nyújtott aktív közreműködését, a szülök felajánlásait, önzetlen segítségét, bízva abban, hogy jövőre ismét találkozhatunk, s együtt örülhetünk tornászaink sikereinek!

Varga Attila

Felkészítő tanár

2 6 8

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.