Megkezdődött!

tanevnyito  [10] 2014Tanévnyitónkat az idei évben is a Liget iskolarészben rendeztük. Ünnepségünket megtisztelte jelenlétével Oláhné Surányi Ágnes, Velence Város polgármestere és Szenczy Sándor a Baptista Szeretetszolgálat vezetője is. Czuppon István igazgató úr tanévnyitó beszédében az iskolánkban eltöltött időt vonatutazáshoz hasonlította. Az elsősöket ezekkel a szavakkal köszöntötte:
"Remélem, hogy a beszállók nem csak rövid sétautazásnak gondolják a velünk való utazást, hanem megtalálják hosszú időre útitársaikat! Kívánok ehhez sok energiát, jó egészséget és vidámságot!
Az utazás nagy talánya, hogy nem tudjuk, ki meddig utazik velünk. Kedves első osztályosok! Bízom benne, hogy Ti legalább nyolc évig velünk utaztok! Bár mi nagyon örülnénk annak, ha ebből a nyolc évből tizenkettő lenne. De mint mondtam, az utazás nagy talány."
Végzős diákjainkat így szólította meg:
"Kedves nyolcadikosok! Tőletek csak annyit kérek, hogy a ballagáson, a kiszállásnál olyan üres helyet hagyjatok magatok után, ami szeretetet és szép emlékeket hagy hátra a továbbutazókban."
Beszédét az alábbi mondatokkal zárta:
"Azoknak, akik az én vonatom utasai, kívánok a tanévre jó utazást! A 2014/2015-ös tanévet 181 tanítási nappal, 559 tanulóval megnyitom!"

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.