Torna Diákolimpia Országos Döntő 2014

tdod aprilis 6A 2013/2014-es tanévben a budapesti Tornacsarnok adott otthon az országos döntőnek. A versenyszabályok idei módosítása miatt, már közös kategóriában versenyeztek az igazolt és „amatőr" tornászok. Ennek megfelelően az ország 14 legjobb csapata mérte össze tudását, amihez városi, megyei majd regionális döntőkön át vezetett az út.
Iskolánkat és ezzel Velence városát az I-II. korcsoportos lányok képviselték. Szépen végrehajtott, magas pontszámokat érő gyakorlataikkal, igen szoros versenyben (tized és század különbségek) a 7. helyen végeztek. A szerenkénti döntők eredménye alapján ugráson 2. helyezést, gerendán 4. helyezést és talajon 9. helyezést ért el csapatunk.
Hosszú évek munkája ez a siker, a csapatból többen óvodás koruk óta tornáznak heti rendszerességgel, szorgalmuk, kitartásuk dicséretet érdemel. Az elmúlt évek alatt többször lettek a megyénk legjobbjai, a regionális versenyek győztesei és zsinórban harmadszor jutottak el hazánk legjobb lány tornászai közé. Köszönjük!
A csapat tagjai: Bicskei Szabina, Popelka Liliána, Lukács Ajsa, Márta Rebeka, Zsengellér Nóra, Papp Gréta és Vas Eszter Panna. Felkészítő tanár: Varga Attila

tdod aprilis 1 tdod aprilis 2 tdod aprilis 3 tdod aprilis 5

 

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.