Országos angol vers- és prózamondó verseny

angol 1Az elmúlt héten kedden, december 3-án iskolánkat 2 alsós és 1 felsős diákunk képviselte Budapesten, a Kapocs Magyar-Angol Két Tannyelvű Általános Iskolában szervezett országos angol vers- és prózamondó versenyen.
A 3.c osztályból Túri Máté teremtett nem csak a zsűri tagjai de minden jelenlévő számára gyönyörű, karácsonyi hangulatot a Christmas Time c. versével. Ezt követve a 4.c-ből Bereczky Bulcsú Norbert a The Sun c. versével nyűgözte le a közönséget. A felső tagozatot Karácsony Tamara 5.a osztályos tanuló képviselte a The Animal Store c. verssel.
Tanulóink nagyon szépen szerepeltek a nem kis megmérettetésen ahol az ország különböző pontjairól voltak diákok, 44 alsós és 35 felsős.
Büszkék lehetünk nagyon rájuk az elért 1 ezüst és 2 bronzéremért. Remélem jövőre többen is kedvet kapnak az ilyen jellegű megmérettetéshez és csatlakoznak hozzánk mert MI biztos, hogy ismét ott leszünk! ( Ezúttal az aranyérem a cél! ) - Naomi néni ¬–

Íme néhány gondolat a versennyel kapcsolatosan a gyerekek szemszögéből:

 

"A budapesti Kapocs két tanítási nyelvű iskola által szervezett vers és prózamondó versenyen vettünk részt két társammal együtt december elején. A kísérő tanárunk Naomi néni volt. A regisztrációnál szembesültünk azzal, hogy milyen sokan is jelentkeztek a versenyre. Az eredményhirdetés előtt vendégül láttak bennünket finom szendviccsel és meleg teával. Úgy gondolom mindhárman nagyon jól szerepeltünk, hiszen ezüst és bronz minősítéssel tértünk haza. Jól telt ez a nap, remélem jövőre is lesz lehetőségem hasonló megmérettetésen részt venni."
Karácsony Tamara 5.a

"December 3-án Budapesten jártunk, ahol az angol versmondó versenyen képviseltük iskolánkat. Sok hozzánk hasonló angolos kisdiákkal találkoztunk. A gyerekek az ország minden részéből sereglettek. Az alsó tagozatosok versenyén 44-en vettünk részt. Nagyon izgalmas volt mások verseit is meghallgatni. Az eredményhirdetés előtt érdekes játékokkal, memoryval, kirakóval és filmnézéssel pihentük ki a verseny fáradalmait. A zsűri elnöke angol nyelvű országból jött. Kedves fogadtatásban volt részünk, reméljük, jövőre is ott lehetünk."
Túri Máté, 3.c

angol 2 angol 3

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.