Torna Diákolimpia Országos Döntő Budapest

1A 2012/2013as tanév utolsó nagy megméretetésére március 8.-án Budapesten került sor. A megyei és országos elődöntő megnyerése után hatalmas küzdelem várt I-II. korcsoportos csapatunkra az ország legjobbjai között. A tavalyi évben szerzett kiemelkedő 8. hely után, szerettünk volna egy kicsit előrébb lépni...

Örömmel mondhatjuk, hogy ez sikerült. A lányok mind a három szeren tudásuk legjavát nyújtva, igen magas összpontszámmal a 6. helyen végeztek, az ország legjobb 12 csapata között, mindösszesen 2.5 tized pontra lemaradva a dobogóról! A szerenkénti döntőben gerendán ebben az évben sikerült mégis az álmunk, Velence csapata országos bajnoki címet szerzett!!!
Kimondhatatlan öröm ez számunkra, méltó elismerése a 7 éves kemény munkának, a heti 6-8 órás edzések, hétvégi felkészítő versenyek jutalma. Az egyéni összetett versenyben sem maradtunk érem nélkül, Vas Eszter Panna kiemelkedő egyéni teljesítménnyel bronzérmet szerzett (72 egyéni induló! ).
A csapat tagjai: Márta Rebeka, Zsengellér Nóra, Kovács Dominika, Papp Gréta, Kiss Csenge, Vas Eszter Panna. Felkészítő tanár: Varga Attila
Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik ebben a tanévben is támogattak bennünket, a lányok szüleinek, akik a biztos hátteret jelentenek számunkra!
Külön köszönet Papp Dénesnek és a Bericap Sc-nek a szép új melegítőkért!

 

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.