Bejegyzés dátuma: 2022.05.30.

Egy hosszú, de sikeres nap eseményei


Iskolánk minden évfolyama évente benevezett az országos bibliaismereti versenyre. Így volt ez idén is. Az első két forduló levelezős verseny volt. A legjobb eredményt elérő 5 csapatot pedig az országos találkozóra Kótajra várták 2022. május 6-án. Az előző hetekben minden csoporttal átbeszélgettük az egész éves anyagot. Azután felosztottuk a különböző témákat. Mivel a csapat tagjai is négyen voltak, így mindenkinek jutott egy-egy téma. Azt kellett otthon áttanulmányozniuk.
Elérkezett az indulás napja. Hajnalok hajnalán kellett kelni, és 5.00 órakor indultunk Nyíregyházán túlra Kótajra hat csapattal. Az elsős és a másodikos csapatot nem vittük el, a korai kelés és a hosszú utazás miatt.
10.00 órakor kezdődött a program. A kótaji iskola igazgatónője Deák Szvetlána Ágnes köszöntötte a megjelenteket. Majd dr. Szilágyi Béla a Baptista Szeretetszolgálat elnöke bátorító szavai a sas elöregedésekor a csodálatos átalakulásról szóltak, amely hosszú idő, de a végén az új tollazatával, új csőrével ismét szárnyalhat. Erre a szárnyalásra biztatta a gyerekeket is. Durkó István a Magyarországi Baptista Egyház missziói igazgatója is igével bátorította a versenyzőket.
Majd Paróczi Zsolt a Magyarországi Baptista Egyház oktatási szaktitkára szólt az egybegyűltekhez és a vezetésével együtt imádkoztunk.
Elkezdődött a verseny! Évfolyamonként elvonultak a csapatok, hogy az izgalmas, játékos feladatok megoldásával összemérjék erejüket.
A verseny után egy finom ebéd várta a vendégeket, majd kézműveskedés következett. Szabó Balázs gospel énekes szórakoztatta az eredményhirdetésre várakozókat.
A velencei csapat valóban szárnyalt. Két első és három második helyezést hoztunk el!
A 3. 4. 7.osztályos csapataink másodikak, a 6. és 8.osztályosaink elsők lettek! Nagyon nagy volt az öröm! Gratulálunk minden gyereknek és felnőttnek, akiknek részük volt abban, hogy ezt a kiváló helyezést elhozzák a gyerekeink!
Nagyon áldott órákat töltöttünk Kótajon. Nagyon szépen köszönjük a vendéglátóinknak a sok fáradozást, és azt hogy mindig élményekkel teli térhetünk haza tőlük.
Jó hangulat, hatalmas nótázás volt a visszaúton!
Köszönjük szépen iskolánk igazgatójának, hogy lehetővé tette, hogy elmehessünk erre a versenyre!
„ De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.” Ézsaiás 40. 31.
Papp Sándorné
hitéleti ig. h.

1 2 3kitolto 210px

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.