logo

A   Z Ö L D L I G E T B E N...

 

Isten minden embert megajándékoz készségekkel, adottságokkal, amit azért kapunk, hogy szebbé, boldogabbá tegyük egymás életét. Azt szeretné, hogy hűségesen gazdálkodjunk a Tőle kapott talentumokkal. Ha bátran használjuk őket, akkor még többet ad, ha nem használjuk, elássuk őket, akkor elveszítjük.
A velencei iskolába is sok olyan gyerek jár, aki az Istentől kapott talentumot felismerve gyakorol, fejleszti a képességeit.
Néhány kis tehetséget szeretnénk bemutatni a Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium tanulói közül.

 

Frantsik András

 

András a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 3. a osztályos tanulója Leopold Mozart F-dúr Menüettjét adja elő.
András második éve tanul zongorázni Farkasné Sánta Gyöngyikénél, a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola keretein belül.

  

Staszny Zoé

 

Zoé a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 3. a osztályos tanulója Szabó Lőrinc: Lóci óriás lesz című versének részletét szavalja. Felkészítője Staszny-Havas Enikő.

  

Sisa Richárd

 

Sisa Richárdnak, a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 5. a osztályos tanulójának gitár produkciójában gyönyörködhetünk. A darab címe: Carulli: C-dúr etűd. Ricsi 4. éve gitározik. Felkészítője: Dobai István oktató. Ricsi is a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákja.

  

Sisa Bianka

 

Bianka a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 3. c osztályos tanulója. Két éve zongorázik. A darab címe: Bartók: Népdal F-dúrban. Felkészítője: Kósza István. Bianka is a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákja.

  

 Bálint Hajna

 

Hajna a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 6. c osztályos tanulója. Földes Lívia: Isten tenyerén című versét szavalja. Felkészítője: Bálintné Nagy-Kaszap Ditta.

  

Dudra Julianna

 

 Dudra Julianna, a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 3. a osztályos tanulója zongorázik. A darab címe: Johann Krieger Menüett 1. Felkészítő tanára: Kósza István. Julcsi is a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákja.

  

Bach Viktor Sebastian

 

Viktor  a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 1. c osztályos tanulója feltűnt a tornász tehetségével. Az előre és hátra szaltójával ismerkedhetünk meg. Viktor a Budapest Honvéd Sportegyesület tanulója, edzője Szász Dániel.

  

 Németh Kamilla

 

Kamilla a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 3. c osztályos tanulója Beethoven Eccosaise darabját játssza zongorán. Felkészítője: Kósza István. A Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákja.

  

Pozsgai Petra

 

Petra a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 7. c osztályos tanulója fuvolázik. Mozart: Varázsfuvola c. operából hallunk egy részletet, Papageno áriáját. Felkészítő tanár: Sanda Glória. A felvétel a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában készült. Petra a tanárával együtt játszik.

   

Török André

 

André a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium 8. a osztályos tanulója. Nádasdi Éva: Zsoltár című versét mondja el. Felkészítője: Török Tímea

   

Alkotások - Zöld iskolarész

 

A Zöld épületben tanuló 1-2.osztályosaink rajzaiból állítottuk össze a kiállítást. 
Tekintsék meg a kis tehetségek alkotásait online formában!
   

Alkotások - Liget iskolarész

 

A Liget épületben a 3-11. évfolyamosaink munkáit állítottuk ki. Tekintsék meg az online rajzkiállításon tehetségeink alkotásait!