programsmodul tav

PROGRAMS


1 Welcome to the Zöldliget Hungarian-English
Bilingual Baptist Primary and Secondary Grammar School
 

Bejegyzés dátuma: 2021.11.08.

Fall Fest a Zöld iskolarészben


A vírushelyzet miatt a múlt években ugyan kimaradt, de az idén újra megrendezhettük Fall Fest ünnepségünket az iskolában.
Nagy izgalommal fogtunk neki először is a dekoráció elkészítéséhez. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki bármivel is hozzájárult ahhoz, hogy egy csodálatos dekorációt készíthessünk a gyerekeknek az iskola udvarán. Rengeteg felajánlás érkezett és persze szülők, gyerekek és kollégák együtt nagy örömmel állítottuk össze a kompozíciót, ami igazán fantasztikus lett. A gyerekek nagy örömmel fotózkodtak nap mint nap a paraván mögött.
Egész héten lehetett készíteni otthon termésképeket, melyekből kiállítást rendeztünk és persze díjaztuk is őket. Mint mindig, csodálatos alkotások születtek, így nagyon nehéz volt dönteni, hogy ki is kapja a fődíjat. Végül természetesen mindenki, aki munkálkodott jutalomban részesült.
Nagyon vicces feladat volt, amikor kihelyeztünk egy nagy csupor édességet egy asztalra, és a gyerekeknek meg kellett saccolni, mennyi édesség van benne. Aki a legközelebbi találatot adta, megnyerte mind a 73 db finomságot.
A Fall Fest napján mindenki zöld és/vagy narancssárga ruhában érkezett, már ez is megadta a vidám hangulatát a napnak. Ezek után következett az igazi móka. Az aulában különböző ügyességi játékokat próbálhattak ki a gyerekek, az udvaron sorversenyben vehettek rész és a legizgalmasabb feladat a Tök keresgélés volt, amikor is kis eldugott tök figurákat lehetett vadászni a bokrok és fák között, melyeket beválthattak valamilyen édességre vagy meglepetésre. Nagyon élvezték mind a gyerekek és a felnőttek is ezt a különleges napot!
Hét osztály kellett koordinálni, ami nem volt könnyű, de segítségünkre voltak a gimnazisták is – ezúton köszönjük nekik is a lelkes segítséget!
Igazán jókedvű, vidám és derűs napot tölthettünk el együtt a gyerekekkel, kicsit kiszakadva a napi rutinból, mely emlékezetes maradt mindenki számára!
Beregnyei RenátaCopyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.