programsmodul tav

PROGRAMS


1 Welcome to the Zöldliget Hungarian-English
Bilingual Baptist Primary and Secondary Grammar School
 

Bejegyzés dátuma: 2021.11.08.

English Library


English Library
The English library is open in the break after the second lesson on Mondays, Tuesdays, Wednesdays and Fridays for children to come and take out an English language book appropriate to their age and class. It is a great opportunity for children to come and find a book from a wide variety of books which have been kindly donated to the school from generous parents and teachers.
Every year a reading competition is held where the class who reads the most books gets the opportunity to win a fun day full of surprises and activities they would not usually have the chance to do. This year's competition begins on October 18th 2021 and runs until the middle of January 2022.
If you wish to donate any used English language books to the library please contact Hunyár Lucy.

Hunyár Lucy


Az Angol Könyvtár nyitva tart hétfőn, kedden és szerdán a második és harmadik szünetekben, illetve pénteken a második szünetben. Várjuk a gyerekeket, hogy jöjjenek és kölcsönözzenek ki olyan angol nyelvű könyveket, ami az életkoruknak, és érdeklődésüknek megfelelő. Az Angol Könyvtár egy szuper lehetőség arra, hogy a gyerekek olvashassanak nekik tetsző angol könyveket abból a széles választékból, amit nagylelkű szülők és tanárok adományoztak az iskolának.
Idén is, mint minden évben, megrendezésre kerül az Olvasási Verseny: amelyik osztály a legtöbb könyvet kiolvassa, jutalomban részesül. A nyertes osztály kap egy napot, tele meglepetésekkel és olyan tevékenységekkel, programmal, amire egyébként nem lenne lehetősége.
Az ez évi verseny 2021. október 18. - 2022. január közepéig tart.
Amennyiben használt angol könyvet adományoznál a könyvtárunknak, vedd fel a kapcsolatot Hunyár Lucy anyanyelvi tanárunkkal.

Hunyár Lucy, Scharle Anna

 Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.