Cikkek

Második Sunday School

sunschol2Kedves Gyerekek, Pedagógusok, Szülők!

Sok szeretettel hívjuk az érdeklődőket 2018. március 25-ra, Budapestre az Akvárium klubba a második Sunday School-ra. Dicsőítés, igehirdetés, tanítás és egy ebéd várja az odalátogatókat. A szeretetszolgálat összes iskolájából várják azokat a felsősöket, tanárokat, szülőket, akik szívesen rész vennének egy ilyen összejövetelen.

Erre az alkalomra a jelentkezők számától függően rendeljük a buszt. Reggel 9.00 órakor indulunk az iskola elől. Az alkalom 11.00 órakor kezdődik. A mintegy három órás rendezvény központi dicsőítéssel, énekléssel, zenével indul Mező Misi, Pintér Béla, Szabó Balázs, Török Máté, Zámbó Robi szereplésével, majd csoportos bontásban, interaktív módon tanulmányozzuk a Bibliát Steiner József missziói igazgató és iskolalelkészeink vezetésével.

Ismét egybegyűlve Szenczy Sándor, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat elnökének igehirdetését hallgathatjuk meg, néhány ének kíséretében. Azután pedig egy közös ebéddel zárjuk a napot 14.00 órakor. A hazaérkezés várható időpontja 15.30-16.00 körül várható.

A rendezvény ingyenes!

Jelentkezni a nyilatkozat leadásával lehetséges Papp Sándorné Zsóka néninél.

(30 53 17 001 kérdés esetére)

Letölthető nyilatkozat

A jelentkezés határideje március 16. Azután regisztrálom a csoportunkat.

Üdvözlettel:

Papp Sándorné Zsóka
hitéleti-nevelési ig.h.

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.