Cikkek

KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGA - TÁJÉKOZTATÓ

Az írásbeli vizsga során a dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával kell elkészíteni.
A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható.
A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközökön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. zsebszámológép) nem használható.

A VIZSGA TÍPUSA TÁRGY A VIZSGA IDŐPONTJA A VIZSGA HELYSZÍNE
9. évfolyam Magyar nyelv 2018-01-20 10:00 2481 Velence, Kis u. 1.
9. évfolyam Matematika 2018-01-20 11:00 2481 Velence, Kis u. 1.

Kérjük, hogy a tanulók 9:30-kor jelenjenek az iskola aulájában, ahol szóbeli tájékoztatást tartunk.

A vizsgára feltétlenül hozzák magukkal a következőket:

  • személyazonosítására alkalmas igazolványt – diákigazolványt vagy személyi igazolványt,
  • a kiküldött értesítőt.

Az írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője az iskola képviselőjének jelenlétében, az igazgató által meghatározott helyen és időben megtekintheti, azokról kézzel vagy elektronikus úton másolatot készíthet, és – kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén – az értékelésre észrevételt tehet. Ha az iskolában a feltételek rendelkezésre állnak, a vizsgázó kérésére a saját kiértékelt dolgozatáról másolatot kell készíteni. A megtekintés helyszíne és időpontja:

A VIZSGA TÍPUSA TÁRGYA A MEGTEKINTÉS HELYSZÍNE A MEGTEKINTÉS IDŐPONTJA
9. évfolyam Magyar nyelv helyettesi iroda 2018-01-25 07:15-16:00
9. évfolyam Matematika helyettesi iroda 2018-01-25 07:15-16:00

A megtekintéshez – az adott írásbeli vizsgát követő nyolc napon belül – egy munkanapot (nyolc órát) biztosít az iskola. A vizsgázó észrevételeit a megtekintést követő első munkanap végéig – tizenhat óráig – írásban adhatja le. Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani. Az igazolási kérelem benyújtási határideje jogvesztő.

A központi írásbeli vizsga eredményéről 2018. február 8-áig közvetlenül tájékoztatjuk a vizsgázókat, a vizsga részletes eredményeit tartalmazó, az iskola bélyegzőjével és az igazgató vagy az általa kijelölt személy aláírásával hitelesített Értékelő lap átadásával.

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.