Cikkek

Ingyenes kutyapszichológiai mesterkurzus

A kutyák nem azért viselkednek rosszul, mert a gazdát bosszantani akarják, hanem ők egész egyszerűen kutyák! Azért ugatnak, mert így kommunikálnak, és mondani szeretnének valamit. - Ezekről, és még számos, az ebekkel kapcsolatos kérdésről rendezi az Alba Dog Center első ingyenes előadását.

Nyakas Gábor tartja a kutyapszichológiáról szóló mesterkurzust a részvételt, pedig mindenkinek ajánlják, hiszen már a nyitó előadáson kimerítő "használati utasítást" kaphatnak a gazdik a kutyákról. Segítenek tisztán látni, az alapvető téves nézeteket, pedig helyes mederbe terelik. Az előadássorozatban szó lesz, arról, hogyan válasszunk helyesen kutyát, az élete során felmerülő problémáktól, egészen az idős korig. Ebből következik, hogy az előadások egymásra épülnek, így nem árt az elejétől a végéig meghallgatni.

A kutyák domesztikációjától kezdve beszélek az aktuális problémákról. Amolyan "használati utasítást" hallhatnak az érdeklődők. Igyekszem a kutyákkal kapcsolatos téves nézeteket tisztába rakni. Szó lesz még más előadásokon pl.agresszív/félénk kutyákról, lesz olyan előadás, ahova kifejezetten olyan embereket várok, akik felvállalják, hogy félnek a kutyáktól. Szóval fontos infókból áll össze a sorozat, de mindig egy-egy témát járok körbe. Az érdeklődők pedig kutya nélkül érkeznek!
Üdvözlettel, Nyakas Gábor 06- 304926250 (www.albadogcenter.hu )

2013. február 1. 17,30. Velence, Kis u. 1. Zöldliget Általános Iskola

 

 

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.