englishmozanaplotamoptehetsegpontedzesekhatartalanultaborokado

Bejegyzés dátuma: 2014.05.30.

Kirándulás Nomádiába


Április 30-án kirándulni indult osztályunk a 2.a. és a 3.a. osztály. Ajkán a Nomádia Parkban tölthettünk egy felejthetetlen napot. A busszal több, mint egy órát utaztunk , de mire megérkeztünk már fogadtak minket. Megmostuk a kezünket és megettük a tízórait, elmesélték ...hogy most Nomádiában mit fogunk látni, mik a szabályok, amiket be kell tartanunk.
A vasverdében készíthettünk saját névre szóló emlékplakettet, íjászkodtunk és keresztet is dobhattunk, csúzliztunk a várra teniszlabdákat, karikákat dobáltunk a szarvasagancsra , fakarddal vívhattunk a várban rohangáltunk és csúzdásztunk, voltak akik kis várat is építettek a fakockákból. Rengeteg érdekes játékkal és a honfoglalással ismerkedhettünk meg.
A kis tóhoz is elvitt a lovaskocsi, miután lovagolt, aki szeretett volna. Az állatsimogatóban kis hörcsögöket és nyuszikat lehetett símogatni, de voltak még kecskék és lovak is. Megetethettük Őket, de csak a büfében vásárolt táplálékot adhattuk nekik.
A tó nem volt mély, így tutajozhattunk rajta és a többiek addig a trambulinon ugrálhattak, míg nem kerültek sorra.
Ebédre kemencében sült langallót tálaltak fel nekünk , amiből nagyon belaktunk! Még 4 ig játszottunk és aztán nagy bánatunkra hazaindultunk.
Annyira jól éreztük magunkat, hogy azt javasoltuk a tanítás helyett is idejárjunk.
Rengeteg élménnyel , kicsit fáradtan , de vidáman tértünk haza, ahol a szüleink már nagyon vártak.
2.a. oszt.kitolto 210px

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola