N-JOY Teaching at Baptist Schools – Conference for Native Teachers Anyanyelvi konferencia a Zöldligetben

anyanyelvi2Intézményünk kiemelt szerepet játszik a baptista iskolákban dolgozó anyanyelvi tanárok, lektorok összefogásában, támogatásában. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy segítsük őket mind módszertanilag, mind emberileg. Iskolánkban jelenleg 5 anyanyelvi tanár dolgozik az angolos tanítók, tanárok mellett: Miss Leah az 1-2. évfolyamos tanulókat tanítja; Mr Fernando segíti a 3-4. évfolyamosok munkáját; Miss Sam az 5-6. évfolyamokon, míg Miss Dusty a 7-8-9. évfolyamokon tanít angolt és angol nyelven célnyelvi civilizációt; Mr Nick pedig az angol nyelvű testnevelés órákat teszi még színesebbé. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ők mindannyian velünk dolgoznak! Fontosnak tartjuk, hogy ne csak tanítsanak, hanem kultúrájukat, gondolkodásmódjukat is közvetítsék a tanulók felé.

Idén 6. alkalommal rendeztük meg a baptista iskolákban dolgozó anyanyelvi tanárok, lektorok számára az ”N-Joy Teaching at Baptist Schools” konferenciánkat. A 3 napos konferencia programjai között szerepelt óralátogatás és óramegbeszélés, módszertani továbbképzés, osztálytermi játékok megosztása egymással, magatartásbeli problémák kezelésének lehetőségeiről közös beszélgetés, projekmunkák, jeles napok előkészítése, szervezése, csapatépítő játékok és szabadidős programok is.anyanyelvi1

Ezek az alkalmak nagyon népszerűek, örömmel jönnek anyanyelvi kollégáink az ország különböző pontjairól. A 2018-19-es tanévben három hasonló továbbképzést tervezünk megvalósítani a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával.

Köszönöm intézményünk anyanyelvi tanárainak segítségét a szervezésben, lebonyolításban és aktív részvételben!

Tóthné Benkő Mónika
igh.

kitolto 210px

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.