Mihály-napi vásár a Ligetben derűvel, záporral

liget3Szeptember 30-án igazi vásári forgatagba csöppenhetett, akinek délután 2 óra környékén az iskolába vezetett az útja...
A vásárt a 3.b osztályos lányok és fiúk vidám, jó hangulatú, kedves műsora nyitotta meg, majd ezt követően a diákok portékáikat kínáló árusokká változtak, akik várták a vásárlókat. Fizetőeszközként petákot „helyeztünk forgalomba”, de a leleményes gyerekek gyakran bonyolították az áruforgalmat cserével is.
A gyerekek és szülők kreativitása idén sem ismert határokat. A vásárban hozzájuthattunk az isteni házi süteményekhez, kézműves dekorációkhoz, egyedi műalkotásokhoz, varrott, szőtt, horgolt csodákhoz, illatos fürdőgolyócskákhoz, levendulapárnákhoz, de szebbnél szebb ékszereket is vásárolhattunk.

A hirtelen érkező zápor sem szegte senki kedvét, az iskola udvaráról minden árus pillanatok alatt ellepte az iskola auláját, ahol nem csak az érzés és a látvány emlékeztetett az igazi vásári hangulatra, hanem a vásári zsivaj is.
Köszönjük ennek a nagyszerű délutánnak a megszervezését, lebonyolítását, a szereplők felkészítését Maslonkáné Tengely Jolán kolléganőnknek! Nagyszerű délutánt tölthettünk el együtt.
Bálintné Nagy-Kaszap Ditta

liget1 liget2

liget5  liget6

liget4

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.