Udvartakarítás a Zöld iskolarészben

udvar takaritas 6Szülői kezdeményezésre 2019. március 28-án délutánra egy közös udvartakarításra invitáltuk a szülőket, pedagógusokat.
15.00 órakor neki is láttunk a munkának. Feladat volt bőven! Virágok ültetése, a virágágyások előkészítése, a zöldhulladék összegereblyézése, száraz fák bokrok kifűrészelése, a vashulladék autóra pakolása, elszállítása, a fák bokrok metszése, a homokozóban és a focipályán a homok elegyengetése, ledöngölése, az iskolai szemétlerakat felszámolása. Nagyon sokan szorgoskodtak iskolánk udvarán. A gyerekek közül is néhányan beálltak a munkába. Az iskolából motoros fűrész hangja szűrődött ki. A sok dolgos szülő, pedagógus és gyerek finom pogácsával pótolta az energiáit. Vidám hangulatban folyt a munka késő estig. A közös összefogásnak nagyon szép lett az eredménye! Megszépült iskolánk udvara!!!

 

 

Köszönjük szépen mindenkinek a segítségét: a munkáját, a virágokat, a virágládák beültetését, a vashulladékok elszállítását két apukának! Hálásak vagyunk ezért a szép kezdeményezésért is!
Az elültetett virágokat az osztályok locsolják, gondozzák.
Papp Sándorné
hitéleti-nev. ig. h.

udvar takaritas 2 udvar takaritas 3 udvar takaritas 4

udvar takaritas 5 udvar takaritas 7 udvar takaritas 8

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.