Közlekedésbiztonsági nap a Zöldligetben

kb42018. március 5-én iskolánk 3-4. osztályos gyerekei, valamint egy kápolnásnyéki és egy gárdonyi 3. osztály vett részt ezen a programon. A Kulturált Közlekedésért Alapítvány egy nyertes pályázatának voltunk az aktív résztvevői. Iskolánk aulája és a földszinti termek adtak helyett ennek a programnak. Az aula átalakult egy kerékpár ügyességi verseny helyszínévé. Mindenki többször is végigmehetett a kijelölt útvonalon.
A többi helyszínen a kerékpár tartozékaival, közlekedési táblákkal találkozhattak a tanulók. Nagy sikert aratott az elsősegélynyújtás alapismereteinek tanítása, ahol még az újraélesztést is gyakorolhatták a gyerekek egy babán. Rajzolhattak különböző közlekedési szituációt, így kedvére dolgozhatott, az is, aki szereti a rajzolgatást.
A program végén mindenki egy nagy táska ajándékkal távozott. Nagy örömmel öltözködtek a gyerekek a láthatósági mellénybe, sapkába.
Ebéd után sok apró sárga mellényes játszott kint az udvaron, csak úgy virítottak a fehér havon.
Reméljük, hogy nemcsak mint egy élményre emlékeznek vissza gyerekeink, hanem sokat is tanultak, amit majd a közlekedésben, biciklizés során alkalmaznak is.
Nagyon köszönjük a Kulturált Közlekedésért Alapítvány minden munkatársának ezt a csodás délelőttöt, az áldozatkész munkájukat és a sok ajándékot!
Papp Sándorné
hitéleti-nev. ig.h.

kb2 kb3 kb6

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.