Gyöngyhalász vetélkedő

gyongyhalasz62017.március 25-én, szombaton iskolánk 30 tehetséges diákja egy vetélkedőn vett részt Budapesten. A kétévenként megrendezésre kerülő Gyöngyhalász verseny az ország baptista általános iskolái közötti vetélkedés több kategóriában. Ennek az eseménynek a házigazdái a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola pedagógusai és diákjai voltak. Az iskolához közeli Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központ adott helyet ennek a színvonalas rendezvénynek.
Iskolánk négy kategóriában nevezett, ezek a következők: versmondás, ének, színjátszás és képzőművészeti alkotás.

A délelőtti órákban szerepeltek a nagyszínpadon az énekeseink. Nagyon büszkék lehetünk rájuk, igazán csodaszépen dalolt mindenki.
Ők a következő gyerekek: Bóra Eszter 7. c szólóének, Czeilinger Izabella 7. b szólóének, Szamos Blanka Gréta 3. c szólóének, a Zöldpántlika énekegyüttes ( tagjai: Szamos Blanka Gréta 3.c, Hajóstek Hanna Laura 2.c, Gőgös Kincső Boróka 3.c, Gőgös Csenge Zsuzsanna 4.c, Reichart Villő Ajsa 3.a) Felkészítőjük: Varga Virág
Egy kisteremben zajlott a versmondás. Itt is nagyon kitett mindenki magáért. Öröm volt hallgatni őket.
Bálint Hajnát a 2. c-ből, Lukács Bulcsú Sándort a 3. c-ből és Török Andrét a 4. a-ból. Felkészítőjük a szüleik, nagyszüleik.
A nap két befejező műsorszáma volt a két drámadarab, a 2. c Velencei Gézengúzok, és a 3. c Velencei utazók bemutatja a nagyszínpadon. Nagy sikert arattak a drámásaink is.
Felkészítőjük: Karácsonyné Kéki Andrea 2. c, Papp Sándorné 3. c
Három képzőművészeti alkotást is beküldtünk. Nekünk mindhárom nagyon tetszett. A következő tanulók munkái: Joó Vencel 4. c, Bálint Hajna 2. c, Takács Tekla 7.c
Ezekkel az alkotásokkal találkozhattunk a folyosókon, hiszen ki is állították mindet.
Mindenki nagyon nagy izgalommal várta az eredményhirdetést, ami késő estére született meg.
Ének kategóriában Szamos Blanka Gréta 2. helyezést ért el!
Vers kategóriában Bálint Hajna 2. helyezett lett!
Dráma kategóriában a Velencei Gézengúzok 1. helyet szerezték meg!
Gratulálunk a helyezetteknek, és a többi szereplőnek is, hiszen nagyon színvonalasan szerepeltek mindnyájan! Igazi gyöngyként fénylett minden produkció!
Köszönjük a szülőknek a segítséget a felkészítésben, a szállításban és, hogy egész nap velünk voltak!
Köszönjük az iskolánk igazgatójának, Czuppon Istvánnak, hogy lehetővé tette az utaztatásunkat, már az előző napi próbára is!
Köszönjük a kollégák felkészítő és segítő munkáját!
Papp Sándorné m.v.

gyongyhalasz1 gyongyhalasz2 gyongyhalasz4gyongyhalasz3 gyongyhalasz5

 

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.