englishmozanaplotamoptehetsegpontedzesekhatartalanultaborokado ujsag

Torna Diákolimpia Országos Elődöntő Pécs

5Iskolánk lány tornászai Pécsen vettek részt a sportág diákolimpiai versenysorozatának országos elődöntőjén március 7.-én. A verseny tétje az országos döntőn való részvétel volt. A küzdelemben Baranya, Somogy, Tolna, Fejér megye valamint Budapest legjobb csapatai versengtek a továbbjutást jelentő helyekért. Örömmel mondhatjuk, hogy az idei tanévben is láthatunk velencei tornászokat az ország legjobb 12 csapatának részvételével megrendezésre kerülő országos döntőn a budapesti Tornacsarnokban!
Az I. korcsoportosoknál igen szoros küzdelemben, mindössze 0,3 tizeddel maradtunk le a harmadik helyről, s ezáltal az országos döntőről. Ennek ellenére büszkék lehetünk az elért eredményre, hiszen többségük az idei tanévben szerepelt először tornaversenyen. A 4. helyezett csapat tagjai voltak: Gőgös Kincső, Hakfelner Kata, Bene Kata, Benkő Rebeka, Reichart Villő és Csoma Lilla.
A II. korcsoportosok versenyében a 6. helyet sikerült megszereznünk, ami a korcsoportváltás miatt is jó eredménynek számít, hiszen idősebb versenyzőkkel mértük össze tudásunkat. A csapat tagjai voltak: Hajdu Luca, Bereczk Jázmin, Joanovits Mária, Berei Vivien és Török Szaffi voltak.
A legnagyobbaknál (III.-IV. korcsoport) szintén hatalmas harc volt az első három helyezésért, s itt szintén csak tizedekkel lemaradva az előttünk végzettektől, de sikerült megszereznünk az országos döntőt érő harmadik helyet! A csapatot Nagy Noémi, Mag Lara, Popelka Liliána, Kiss Csenge, Bátonyi Anna és Vas Eszter Panna alkotta. A csapat szépen kivitelezett gyakorlatokkal, kiegyensúlyozott versenyzéssel, magas pontszámokkal bizonyította, hogy helye van a legjobbak közt. Az egyéni összetett versenyben Vas Eszter Panna kiemelkedő teljesítményt nyújtva 58 induló közül a bronzérmet szerezte meg! Felkészítő tanár: Varga Attila

1 2 3 4

  

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.