englishmozanaplotamoptehetsegpontedzesekhatartalanultaborokado ujsag

Karácsony 2015.

5Az eddigi évekhez hasonlóan, idén is a Zöldliget Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola tornaterme adott otthont Velence város karácsonyi ünnepségének.
A belépő vendégeket gyönyörűen feldíszített terem, hatalmas aranyba öltöztetett karácsonyfa, valamint a székekre helyezett, kedves karácsonyi üdvözlőlap várta. A kicsi ovis és a nagy iskolás fellépők az öltözőkben és a színpad mellett izgulva várták, mikor adhatják elő műsorukat.
Az ünnepség kezdetén Koszti András polgármester mondott köszöntőt, majd a Meseliget Óvoda kicsinyei a karácsony színeibe öltözve és apró hópelyhekként varázsolták el a város lakóit. Őket az általános iskola 4. B osztályosai követték a Szeretet ereje című előadásukkal, amelynek forgatókönyvét osztályfőnökük, Ruskovics Gáborné álmodta és írta meg. A gyönyörű színpadi díszlet szintén az ő fantáziáját, valamint Elbert Tamás tanár úr és a lelkes, segítő szülők keze munkáját dicséri.
A 4. B kicsi angyalai, szegény emberei és utcagyerekei izgulva, de annál nagyobb lelkesedéssel és örömmel adták elő mit is jelent számukra a karácsony, a szeretet és boldogság. Megható, gyönyörű előadással ajándékozták meg a megjelenteket, akik felállva, vastapssal jutalmazták a gyerekek hónapok óta tartó kemény munkáját és lelkesedését.
Köszönjük a gyönyörű élményt minden egyes fellépő ovis és iskolás gyermeknek, az őket felkészítő pedagógusoknak. Továbbá külön köszönet a gyermekekben való hitért, a feléjük irányuló szeretetért és támogatásért, amelynek eredményeként e csodás műsor megszülethetett.

Ahogy a gyermekek látták:


2015. december 17-én a Zöldliget Kéttannyelvű Általános iskola 4.B osztálya egy nagyszerű karácsonyi musicallel készült. Címe: „A szeretet ereje".
Én, mint narrátor, órás, és csibész, jól éreztem magam a bőrömben. Az előadás három helyszínen, három történetet mesélt el.Több híres táncszám is szerepelt benne,mint például az Egy Feladatod a Twist Olivérből az Angyaltánc az Angyalkeringő és vegűl a Szeretetlánc melyben mindenki szerepelt.
Előttünk az ovisok szerepeltek valamint egy kisfilm melyet a 3.b filmkészítő szakköre késztett.
A díszletek készítésében édesapám Kiss János valamint egy osztálytársam édesapja Görög István is részt vett Tamás bácsi mellett.
A rendezője és írója Ruskovics Gáborné Margit néni volt.
Ezen az ünnepségen részt vett Velence polgármestere és több városi fontos ember.

Kiss Olivér


A karácsonyi előadás

A Zöldliget Iskola 4.b osztálya nem kis dologra vállalkozott. Elő kellett adni sok-sok embernek a Szeretet Ereje című karácsonyi műsorunkat. Nagyon izgultunk. Persze nem rögtön álltunk színpadra, hanem sok-sok próba után. Az előadást már október elején elkezdtük gyakorolni az osztállyal. A legelején még jelmez nélkül gyakoroltunk, aztán már jelmezzel. Az elején még elég nehezen ment, de utána már egész jól belejöttünk. A díszletet Elbert Tamás bácsi szüleink segítségével tervezte és készítette el.
Végre elérkezett a nagy nap. Az előadást december 17-án 17:00-kor és 18-én 10:00-kor adtuk elő. Már a kezdés előtt sokan összegyűltek a tornateremben. Elkezdődött a műsor, nagy izgalommal énekeltünk és táncoltunk a színpadon. Annyira jól sikerült, hogy a végén nagyon nagy tapsot kaptunk. Margit néni (az osztályfőnökünk) az előadás után megdicsért minket. Nagyon büszkék vagyunk, amiért ilyen jól sikerült. Örömmel szerepelnénk még ilyen műsorban.

írta: Molnár-Bodó Regő
4.b


Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.