1Az idei tanévben immár harmadik alkalommal rendezhette meg iskolánk a Fejér megyei alapfokú oktatási intézmények lány tanulói számára kiírt tornaversenyt. Az előzetes nevezések alapján több versenyzőt vártunk a versenyre, de így is közel 50 induló méretette meg magát.

Az I. korcsoportosok a veszprémi Botev kupa után életük második versenyén vehettek részt és sikerült begyűjteniük az első aranyérmüket. A csapat tagjai: Gőgös Kincső, Hakfelner Kata, Bene Kata, Benkő Rebeka, Reichart Villő és Csoma Lilla volt. Az egyéni összetett versenyben Csoma Lilla ezüst, míg Reichart Villő bronzérmet szerzett.

A II. korcsoportosok kiegyensúlyozott versenyzéssel ezüstérmet szereztek a csapatversenyben. A csapatot a következő tanulók alkották: Hajdu Luca, Bereczk Jázmin, Kovács Csenge, Joanovits Mária, Berei Vivien és Török Szaffi. Az egyéni összetett verseny bajnoka az idei tanévben Török Szaffi lett.

A IV. korcsoportosoknál sajnos nem tudtunk teljes csapatot kiállítani, sérülés miatt két meghatározó versenyzőnk hiányzott, ennek ellenére a lányok szépen kivitelezett gyakorlatokat mutattak be, ami ezen a napon az ezüstéremhez volt elegendő. A csapat tagjai voltak: Bessenyei Gréta, Mag Lara, Nagy Noémi, Popelka Liliána és Vas Eszter Panna. Az egyéni összetett verseny győztese ezen az éven újra velencei versenyző lett, Vas Eszter Panna személyében. Az országos elődöntőre március elején kerül sor Pécsen. Felkészítő tanár minden korcsoportban Varga Attila volt.

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.