Iskolánk vendége volt Dávid Kornél

phoca thumb l 26Nagy meglepetést szerzett városunk polgármestere, Koszti András az iskolánkban kosarazó diákoknak, amikor november 10-én az edzésre meglepetés vendégekkel érkezett.
Nem sokan gondoltuk volna, hogy személyesen lesz lehetőségünk találkozni Dávid Kornéllal, aki egyetlen magyarként játszott az NBA-ben, és beválasztották a magyar kosárlabdázás halhatatlan játékosai közé. Napjainkban a nevét viselő akadémia keretein belül képzik az utánpótlást Székesfehérváron, és szeptember óta itt nálunk Velencén is.
A volt sztárjátékos nem érkezett egyedül, magával hozta a TLI-Alba Fehérvár három játékosát
Kenny Cheryt , és Filipovics Márkó Supola Zoltánt is.

Az első pillanatokban meglepődött gyerekek zavarát, gyorsan feloldotta a közös játék öröme, a versenyek izgalma. Eltűntek a különbségek, már csak a labda megszerzése, és kosárba dobása volt a cél. Kicsik és nagyok együtt élvezték a játékot.

A program autogramosztással ért véget, örök emlékként őrizve a labdákon, pólókon a híres játékosok kézjegyét.
Iskolánk ajándékként egy pólót vehetett át, melyet Dávid Kornélon kívül a TLI-Alba Fehérvár minden játékosa aláírt.
Különleges edzése volt ezen a napon iskolánk kosarasainak, reméljük sokáig emlékezni fognak rá. Nagy motivációt kínált a gyerekeknek ahhoz, hogy kemény munkával a jövőben hová is tudnak fejlődni. Erre minden lehetőségük biztosított, megfelelő körülmények, edzések, a többi már csak rajtuk múlik.
Hajrá velencei kosárlabda!

Karácsonyné Kéki Andrea

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.