Különdíjas 1.c -sek

abacusanAz 1.c osztály meglehetősen gazdag tanévet tudhat maga mögött. Leglátványosabb megmérettetésükre  Budapesten került sor március 23-án, az országosan meghirdetett Abacusan angol szavaló és prózamondó versenyen. A 'Pete the cat and his white shoes' című darabbal  különdíjasok lettek, és egyéni országos első helyezéseket is begyűjtöttek.

 

Az 1.c osztály meglehetősen gazdag tanévet tudhat maga mögött ami a versenyeken való aktív részvételt illeti. Már az iskolakezdés első napjaiban kiderült, hogy ez a kis csapat a lehetőségek kiaknázására startolt és alig várják, hogy tehetségük kibontakozhasson.
Szeptember végén 18 fővel jelentkeztünk a 'Mosolygó fogacskák' címmel induló rajzpályázatra. A gyerekek, gyönyörű rajzainak köszönhetően értékes könyvjutalomban részesültek. Körülbelül ugyanebben az időszakban, picit másabb csapatösszetétellel, 12 gyerekkel indultunk el az országosan meghirdetett 'Böngész' levelezőversenyen melynek az utolsó fordulója is megvolt. Gratuláció illeti a két első helyezettünket, Kis Horváth Esztert valamint Tomasits Mihályt, akik május 26-án indulnak a fődíjért ami egy ajándékutalvány, 2 éjszaka/4 fő részére a Dráva Hotel Thermal Resort Apartmanházba. Szurkolunk nekik!WP 20150416 086
Nem kerülte el figyelmünket a különböző angol nyelvű szavaló és drámaversenyek sem. Először március 3-án próbálta meg leküzdeni 'lámpalázát' lelkes csapatunk néhány tagja mondhatni nem kevés sikerrel, hiszen Szalai Eszter 1. valamint Lics Zoé Mae 2. helyezést értek el. Ezt követően, március 31-én mérettettek meg Adonyban a gyerekeink, ahol Lics Zoé Mae első helyezést ért el az angol szavalóversenyen.
Kicsiny csapatunk leglátványosabb megmérettetésére Budapesten került sor március 23-án, az Országosan meghirdetett Abacusan angol szavaló és prózamondó versenyen. Itt 16-an vettünk részt, nagy élmény volt már maga az autóbusszal történő utazásunk is. Köszönjük, hogy iskolánk magára vállalta ismét a busz költségeit valamint a szülői lelkesedést, ami a kellékek összeállításában megmutatkozott. Közös összefogásunknak és nem utolsó sorban a gyerekek nagy-nagy lelkesedésének és a próbákon való kitartásuknak köszönhetően ez a verseny is meghozta gyümölcsét. A 'Pete the cat and his white shoes' című darabbal indultunk, mellyel különdíjasok lettünk valamint a szavaló versenyről így tértünk haza:
1.helyezett: Kovács Klaudia, Pap Milán
2.helyezett: Málics Talabér Anna
3.helyezett:Lics Zoé Mae
A gyerekek így foglalták össze élményeiket: '...a legjobban a szereplés tetszett' (Burján Lili); 'a különdíj' (Szalai Eszter); 'mások előadásai' (Borbély Nóra); 'hogy felléphettem' (Németh Péter, Pósa Hajnalka); 'minden' (Bencze Virág).
Reméljük, hogy a gyerekek lelkesedése megmarad a következő tanévben is és az a néhány gyerek is kedvet kap a versenyeken való megmérettetéshez, hogy minél több pozitiv élményben részesüljön 'lelkes kis csapatunk' minden egyes tagja.

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.