englishmozanaplotamoptehetsegpontedzesekhatartalanultaborokado ujsag

XVIII. Rákoskert Kupa Országos Meghívásos Tornaverseny

5Az idei mikulás ünnepen lány tornászaink Budapesten vettek részt országos tornaversenyen.
A veszprémi versenyhez hasonlóan ismét két korcsoportban képviseltük városunkat. Az I-II. korcsoportosok küzdelmeiben az összesített versenyben a 9. helyet szereztük meg a 16 induló csapat közül. Fontos azt kiemelnünk, hogy a lányok most ismerkednek a tornasport alapjaival, a versenyek speciális légkörével, a pontozással, s az elkövetkező hónapokban, években végezhetik el azt az edzésmunkát, melynek segítségével sikeres tornásszá válhatnak. Csapatunk tagjai voltak: Kovács Csenge, Bereczk Jázmin, Csoma Lilla, Jovanovits Mária, Berei Vivien, Török Szaffi, Faragó Bíborka.

A III-IV. korcsoportos lányok küzdelmében ismételten a negyedik helyet sikerült megszereznünk, az összesített versenyben az induló 20 csapat közül az 5. helyet értük el.
A januárban kezdődő diákolimpiai küzdelmek előtt kiváló lehetőség volt ez a verseny, melynek során feltérképezhettük jövendőbeli ellenfeleinket, tesztelhettük gyakorlataink erősségét, s így van időnk a gyakorlataink korrigálására, csiszolására.
Csapattagok voltak: Popelka Lilliána, Kiss Csenge, Kovács Luca, Nagy Johanna, Vas Eszter Panna, Bátonyi Anna. Felkészítő tanár mindkét korcsoportban: Varga Attila

A versenyről készült képes összefoglaló:

1 2 3 5
6 7 8 9

 

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.