Házi Tornászbajnokság

hazi tornabajnoksag 13Tehetséges lány tornászaink egy héttel a Rákoskert kupa versenye előtt, „hazai pályán", iskolánk tornatermében mérték össze tudásukat. A verseny érdekessége volt, hogy szabadon választott, egyénileg megalkotott gyakorlatokat is be lehetett mutatni mind a három tornaszeren. A verseny pontozói is ennek megfelelően rendhagyó módon iskolánk nevelőtestületének tagjai voltak: Nagy Edit Nünü néni mellett, Czuppon István bácsi iskolánk igazgatója és a lányok felkészítő tanára Varga Attila.
Örömmel mondhatjuk, hogy akik nézőként, érdeklődőként megtekintették a baráti versenyünket egy igen izgalmas, színvonalas, s egyben látványos délutáni sport program részesei lehettek.
A versenyen a következő tanulók vettek részt: Vas Eszter Panna, Kiss Csenge, Bátonyi Anna, Végh Nikolett, Kovács Luca, Kovács Dominika, Zsengellér Nóra, Lukács Ajsa és Popelka Liliána.
Az esemény végén minden résztvevő oklevéllel és egy aranyéremmel gazdagodott, jelezve, hogy a szorgalmas, kitartó munka mindenki számára egyformán a legnagyobb elismerést jelenti.
Varga Attila

„A győzni akarás mit sem ér, ha nincs meg az akaraterőnk a felkészüléshez."/Juma Ikangaa/
Nagyon nagy élmény volt a számomra, ahogy ezek a lányok tornáztak. Ügyes, bájos, harmonikus mozgás. Büszke bemutatkozások. Van is mire. Igazán tehetségesek, s látszik, hogy sokat gyakorolnak. Én mindegyikükre egyformán büszke voltam, s a nézők is nagy figyelemmel, csendben nézték végig a tornát. Kívánom lányainknak, hogy továbbra is ilyen sikeresen és kitartóan készüljenek, hiszen akkor meglesz a győzelem is.
Nagy Edit

Sj Popup

Copyright © 2014. Zöldliget Általános Iskola

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.